Bitirme Tezi poster sunumu hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

KIM9000 Bitirme çalışması poster sunumları 15 Haziran 2023 Perşembe günü saat 11.00 de Fen Edebiyat Fakültesi B blok 1. Katta yapılacaktır. Poster sunumları ile ilgili birkaç önemli nokta aşağıda verilmiştir:

1) Ekte verilen jüri dağılım tablosundaki ilk sütun, Posterin asılacağı pano numarasını göstermektedir.

2) Posterler 2023 Güz dönemi başına kadar Fakültemiz B Blok 1. katta asılı kalacaktır.

3) Posterler Bölüm web sitesinde yayınlanacaktır. Posterlerin bölüm web sayfamıza  konacak son hali, öğrenci tarafından bitirme tezi komisyonuna 23 Haziran 2023 Cuma akşamına kadar gönderilmelidir.

4) Çevrimiçi sunum gerçekleştirilecek öğrencilerin sunumu 15 Haziran/16 Haziran 2023 tarihlerinde jüri üyelerinin ortak kararıyla belirlenen saatte gerçekleştirecektir, Çevrimiçi sunumda öğrenci posterini jüri üyelerine sunacaktır.

Bitirme çalışması poster sunum yerlerinizi ve jüriniz öğrenmek için tıklayınız.